Ga terug naar agenda

Ledenwerving 2024


Voorafgaand aan de workshop was er natuurlijk een uitgebreide PR campagne met flyers, artikelen in de regionale pers en de sociale media. Het hele koor ging op de zaterdagmarkt in het centrum werven door te zingen en te flyeren.
Het resultaat was een deelname van twintig aspirantzangers aan de workshop op zaterdag 2 maart 2024.

Die workshop was, net als voorgaande jaren, in het Theo Driessen Instituut in Helmond.
De workshop werd verzorgd door een van Nederlands beste zangers de bariton Raoul Steffani en onze dirigent .Jules Luesink

Deelnemers hadden vervolgens de mogelijkheid om na afloop van de workshop deel te nemen aan een Pop Up koor. Dit koor treedt samen met het mannenkoor op tijdens het Caratconcert op zondag 2 juni in het Carat-paviljoen in Stadspark De Warande. Deelnemers aan het Pop Up koor gaan, als voorbereiding hierop, 10 halve repetities van het grote koor bijwonen.
Twaalf mannen hebben zich hiervoor uiteindelijk aangemeld. De verwachting is dat de ervaring van het repeteren en als kers op de taart de uitvoering tijdens het Caratconcert, hen uiteindelijk zullen doen besluiten zich definitief aan te melden.

Zaterdag 24 februari hielden de leden van het koor een wervingsactie op de weekmarkt in Helmond.
Deze video een impressie hiervan.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring