Pianist


                           

Pianist Leon Dijkstra

De in Limburg woonachtige pianist studeerde piano, orkestdirectie en theorie der muziek aan het Conservatorium van Maastricht. Na zijn studie heeft hij zich als pianist en organist hoofdzakelijk toegelegd op het begeleiden van ensembles en solisten. Hij begeleidt de jongste amateurs maar ook de gelauwerde professionals in de meest uiteenlopende genres. 
Leon is een veel gevraagd gastpianist bij koren en solisten. Als toetsenist begeleidt hij regelmatig musical- en theaterproducties en werkt hij als repetitor en arrangeur, maar ook werkt hij regelmatig projectmatig als dirigent. Als arrangeur bewerkte hij meerdere musicals en orkestwerken en tientallen koorwerken. Componeren en arrangeren doet hij voornamelijk in opdracht. 
Deze veelzijdige musicus is vaste begeleider van diverse koren in Limburg en vanaf  januari 2022  ook voortaan van Mannenkoor Lambardi.

 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring