Deelnemen aan workshop/koorschool


WORKSHOP/KOORSCHOOL
T.z.t. volgt er weer een workshop/koorschool, op dit moment is deze nog niet definitief vastgesteld. Het bijwonen van enkele repetities op maandagavond in Hotel West Ende ter kennismaking, kan natuurlijk altijd. 

Meedoen met de volgende koorschool!
U heeft geen koorzangervaring nodig.
De koorschool is juist bedoeld voor beginnende zangers. Dit blijkt wel uit het “lesprogramma” van de koorschool. U maakt kennis met het notenbeeld en de koorpartituur. Het ritmisch en melodisch gevoel wordt ontwikkeld. Veel aandacht wordt besteed aan algemene muzikale vorming op beginnersniveau. Geen technische hoogstandjes dus.

Drempelvrees is niet nodig.
U bent immers met een aantal andere mannen. Een verkeerd nootje er tussendoor hoort er nu eenmaal bij… Na enkele lessen kunt u al voorzichtig meezingen in het koor. Na afloop van de koorschool bent u weliswaar onervaren, maar verrassend snel een volwaardige koorzanger !

U komt niet als een vreemde het koor binnen.
Omdat u tijdens de koorschool al gedeeltelijk meezingt in ons koor, leert u de andere ruim 80 !!! koorleden “als vanzelf” kennen. Als u eenmaal met de eerste repetitie meedoet, bent u al bijna een oude bekende!

Wat kost dat?
Niets, helemaal niets. Inderdaad, de lessen zijn gratis. Mannenkoor Lambardi vindt het nu eenmaal belangrijk om in haar toekomst te investeren. Vandaar.

Wie kunnen er deelnemen ?
Mannenkoor Lambardi investeert door middel van de koorschool in u en in zijn toekomst. Het is daarom dat wij voor deelnamre nastreven tot ca. 55 jaar.U bent al een ervaren zanger !
Wanneer een koorschool voor u niet noodzakelijk is, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze dirigent zal met alle plezier een stemtest afnemen om daarmee te bepalen in welke partij u het beste tot uw recht komt.

  • Sommige mensen moeten wat schroom overwinnen.
  • Maar wie daar overheen is, merkt dat zingen lucht geeft.
  • Letterlijk.
  • Zingen helpt je om je hoofd leeg te maken.
  • Zingen is een uitlaatklep voor indrukken en emoties.
  • Zingen geeft energie.
  • Samen zingen versterkt het ‘wij-gevoel’.
  • Nieuwsgierig?
  • Durft u het avon(d)tuur aan?

Dan is de volgende koorschool iets voor u !

Interesse? Neem dan contact op met onze secretaris of vul het contactformulier in.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring