Camillo


Gelegenheidskoor Camillo, opgericht in 2005, is een volwaardig onderdeel van Lambardi. Het koor bestaat momenteel uit zo’n 25-tal leden die ook actief zingen in Mannenkoor Lambardi, aangevuld met leden die enkel hun partij zingen in Camillo. De naam Camillo is ontleend aan de Italiaanse zanger, componist Camillo Lambardi ( ca. 1560-1634).

De leden van Camillo zijn allen geoefende amateurzangers die met veel liefde en plezier onder leiding van dirigente Ine Noijen wekelijks repeteren om van de uitvoeringen een waardevolle herinnering te maken. Geïnteresseerde zangers zijn van harte welkom om geheel vrijblijvend een van de repetities bij te wonen.

Dat Camillo haar bestaansrecht heeft bewezen blijkt wel uit de vele gelegenheden die zij in de afgelopen jaren heeft opgeluisterd.

Indien u gebruik wilt maken van Gelegenheidskoor Camillo voor een stemmige opluistering van een uitvaart, crematie of een andere bijzondere of feestelijke gebeurtenis: neem dan gerust contact met ons op. Tegen een redelijke vergoeding zullen wij er alles aan doen om aan uw wensen tegemoet te komen.

uitvaart1

Bij een sfeervol afscheid

bruiloft

Bij een “Ja, ik wil”

camillo_10jr

Ook bij een andere gelegenheid
zingen wij graag voor u

Op de pagina Repertoire kunt u een indruk krijgen van de mogelijkheden van Camillo door het beluisteren van een aantal muziekfragmenten.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring