Ga terug naar agenda

2021 Speelhuisconcert geannuleerd


Mannenkoor LAMBARDI
Het concert van 2020 is verplaatst naar 7 november 2021.

HET CONCERT VAN 7 NOVEMBER  IS GEANNULEERD 

Pop, Toen en Nu van Beatles tot Verdi

Al vele jaren geeft Mannenkoor Lambardi een concert in Theater Speelhuis. Zo ook dit jaar en zoals de titel van het concert al doet vermoeden wordt het een wel heel bijzondere uitvoering. Samen met de Poolse sopraan Aldona Bartnik en de Eindhovense band Maas Muziek gaat het koor terug in de tijd met popmuziek uit de 18e en 19e eeuw, bij het publiek beter bekend als oude muziek/opera. Er zal door de uitvoerende verder een muzikale  sprong gemaakt worden naar hedendaagse muziek, waarbij gedacht moet worden aan nummers van de Beatles, Elvis, Cohen etc.
Aldona Bartnik is geboren in Polen en behaalde haar master aan het  Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij is gespecialiseerd in oude muziek. Als solist, maar ook in ensembles zoals De Nederlandse Bachvereniging, was ze te zien op grote podia in binnen en buitenland waaronder het Lincoln Center in New York, Royal Albert Hall in Londen, Het Concertgebouw in Amsterdam, Vredenburg in Utrecht, het Boston Early Music Festival etc. Dit jaar is ze voor haar solo album Melancholia genomineerd voor de prestigieuze muziek onderscheiding “Fryderyk Music Award” het Poolse equivalent van de Grammys in America.
Maas Muziek is, Verbinden, Verleiden, Verrassen. Bij deze muzikanten  gaan pop en klassiek hand in hand. “Maas” zorgt met uitgekiende en overdonderende arrangementen, met vaak meerstemmige zang, voor een onuitwisbare indruk.  Pop en klassiek gaan hand in de hand  met tijdloze, prikkelende, melancholische  muziek  laten ze het publiek de verschillen en overeenkomsten horen, zien en voelen, die er zijn tussen popmuziek en klassieke muziek. Laat u meevoeren door de wondere wereld van : Jeroen van Erven-basgitaar zang, Daniëlle Hovers- percussie en zang, Gerrit de Groot-zang en gitaar, Wikke van Wershoven-piano en zang, Jurgen Feskens-zang en trompet.
Lambardi laat zich natuurlijk ook van zijn beste kant zien met een gevarieerd programma passend in het gekozen thema. Dit concert is het eerste concert in het Speelhuis onder  leiding van de in 2019 aangetreden dirigent Jules Luesink De begeleiding op piano is zoals vanouds in vertrouwde handen van René van de Laar.

 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring